Ösd-visiten

bild

God morgon bbyz,

Jag var i Östersund hela helgen, kom hem igår vid 23. Det var supermyz de! På lördagen målade jag ca 500 element till Sekis och Kammis nya hus + drack öl och vin. Sekis hade köpt byggöl, vilket var uppskattat. Dock var det 7,2 = packad efter en halv klunk. Vet inte om det är en superbra strategi att supa ner sina arbetare när man vill ha ett fint resultat. MEN MEN.

Älskade dock Sekis kompis Sverker, som berättade ”levande historier från sitt liv”. Bland annat när han hittade en påkörd, nerfryst räv bredvid vägen – tog hem denna – tinade den – flådde den – för att se om skinnet passade till hans banjo som han höll på at bygga.

Allltsssååååå..?? En helt underbar person.

Ja. Och på bilden ovan ser ni ett av mormor och morfars fina hus. Ljuvligt.

1 kommentar
  1. Therese skriver: 4 september, 20138:59 f m

    Men gud vilket fantastiskt hus. Sitta där med en kopp kaffe eller ett glas rött mmmm!

Skriv en kommentar