Orkanen är på g.

Idag åker jag till Östersund. Jag ska hälsa på min mormor och morfar, samt hjälpa Sekis och Kammis med renovering inför att deras hyresgäster flyttar in. Jag har känt ett enormt behov av att vara snäll under den senaste tiden. Visst, jag är ju världens jävla retsticka, men snäll liksom när det gäller.

Och nu behövde Sekis och Kammis hjälp och då tänkte jag liksom ja, varför inte? SÅ JÄVLA SNÄÄÄLLLLLLLLL

……

Men på riktigt så är ju snällhet extremt underskattat och ibland får jag sjuka insikter. Ofta kan det vara ”kända ordspråk” som jag helt plötsligt bara känner i hela kroppen att jag verkligen FÖRSTÅR. Alltså något helt utomkroppsligt. ”det ÄR ju VERKLIGEN så” osv. Samma med snällheten på senare tid. Det är något utomkroppsligt. Vem är  jag? En extremt liten del av världen – men ändå kan jag påverka så mycket runt omkring mig. Jag har liksom blivit en betraktare! Otroligt insiktsfullt.

ÖSD, gör dig redo. Du är på väg att svepas iväg av en jOy-RKAN!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar
  1. Jennyfer skriver: 26 augusti, 20139:36 f m

    Fin låttext :) kanske ni kan sälja den till någon band…. som gör en melodi till texten :D

Skriv en kommentar