Greenfieldfestival 2013

Min fina vän Henric Wallmark har varje år en festival där polare från hela Sverige (och VÄRLDEN) kommer och spelar, greenfield festival heter den. Årets festival var i lördags och jag och Evve bestämde oss i sista minuten för att delta med vår närvaro. Vi tog tåget från Stockholm typ kl. 14 och sedan bussen hem på söndagen vid kl. 11. Men vi hann med mycket på den lilla tiden! Bland annat äta bitelinepizza och hänga med mina syrror! Två av de bästa sakerna som Sundsvall har att erbjuda.

Vi hade superkul – jag blev packad (life-goal-check), Evve blev lite besviken på att vi hade med oss lite alkohol (… Detta kan ha att göra med att jag drack upp allt, insåg jag nu…. hehe), men utöver det var även hon mycket tillfredsställd med vad kvällen hade att erbjuda. Kolla ba på na, lillrosen:

bild

Resan blev också ett sätt för vår vänskap att fira sitt femårsjubileum. Bästa firandet!

bild[2]

Festivalen innehöll allt som en festival ska innehålla, typ band som spelar med fina frontmän. Som tex. Pelle och Jerker som spelar i bandet Delorian. Jag gillar dem.

bild[1]

Och som danskar som dansar och hoppar upp i taket.

bild[4]

Och som min pappa (till vänster) som kom och hänge loss med oss. Det var kul!

Längtar tills nästa år ja <3 och då har Carran lovat att hon ska hänga med (om hon får, Hence..?) och då kanske hon tar med sin bebben å!!! *hoppas*

Ps. bilderna är inte bara tagna av mig själv, utan också av Oskar Unger och Henric Wallmark. 

2 kommentarer
  1. Frida skriver: 22 augusti, 20133:44 e m

    Helt klart en fantastisk festival! Jag hoppas själv göra en comeback nästa år.Alltså inte på scen, utan som ”king of the smuts” på fotbollen.

    • johanna skriver: 23 augusti, 20132:54 e m

      Haha jasså, ska bli väldigt spännande att se!

Skriv en kommentar