Ska man sluta blogga?

Hej älsklingar.

Det har varit tyst från mig här på bloggen de senaste veckorna. Jag har bara känt ett sånt jävla behov av att inte sitta vid en dator och av att inte dela med mig av något.

Jag älskar ju att blogga – men det är inte lika kul när man inte har någon tid till att göra det på riktigt och våren var riktigt stressig jobbmässigt. Att då också ha ständigt dåligt samvete för att man är SÄMST på att uppdatera blöggen är inte så kul. Blir liksom en dubbel stress.

Så nu när jag under sommaren har varit ledig har jag liksom känt ett otroligt behov av att INTE sitta vid en dator. Typ så.

Men jag ska suga på karran under helgen som jag kommer att spendera på WAY OUT WEST (Wööööh!!), tills dess får ni ha det superhärligt mina gulliga små bebisar.

7 kommentarer
 1. Elin skriver: 8 augusti, 20137:13 e m

  Ta en liten paus och kom tillbaka när du känner att du har något du vill dela med dig av.
  Njut av sommaren!! puss

 2. Emma skriver: 9 augusti, 20137:29 f m

  Nått nytt virus/ trend?

 3. Ellen skriver: 9 augusti, 20135:13 e m

  Om det peppar dig att blogga så kan jag säga att jag gillar din blogg jättemycket och du bloggar bra. Din stress har med andra ord inte lyst igenom eller typ försämrat bloggen. Såatteeee, kom tillbaka snart!

 4. Emma skriver: 9 augusti, 20138:57 e m

  Men Johanna, kan du inte fortsätta lägga upp bilder då? Eller har du ett instagram-konto kanske? Älskar jue alla bilder särskilt på deeeeej!!!!

 5. Ingrid skriver: 10 augusti, 20134:41 e m

  Åh nej! Fast kan ju förstå dig såklart(hade själv en blogg för några år sedan, blev alldeles för mycket… Och då hade jag typ 15 läsare hehe.), men tycker att det är kul när du bloggar även om det inte skulle vara mer än en gång i veckan. Hoppas du har det grymt på Way Out West så himlans avundsjuk!!!

 6. Gurkhyvel skriver: 12 augusti, 201311:13 f m

  Åh nej! Du får inte sluta, älskar din blogg! Har läst den enda sen du börja här hos Master och du har gett mig mycket skratt! Och jag tycker inte heller att du ska känna press, blogga när du vill helt enkelt! :) KRAAAAM!

 7. Anna skriver: 14 augusti, 201312:29 e m

  Åh nej, jag älskar att läsa din mysblogg! Du verkar så himla fantastisk och härlig (inser nu hur mycket jag låter som min mamma….. ”fantastisk och härlig……” nåväl) så jag hade uppskattat så himla mycket om du fortsatte med bloggizen. Kramkramkram!

Skriv en kommentar