50årsfest i Sundsvall!

Bild 2013-07-21 kl. 03.30 #2Bild 2013-07-21 kl. 03.31 #3

Hempa och jag lämnade festen sist kl. 6 på morgonen. Men fortfarande lika peppade!! Tack alla som kom! 

Hej älsklingar!

Sorry för lite dåligt med uppdateringar. Jag har lyckats tappa min pinkod till nallen och inte haft tillgång till någon dator….. SnArK.

Nåväl, i lördags hade jag och Hempa vårt härliga 50årsfirande! Det var superkul, vi hade lånat en lokal på lysekilsvägen och gjort mat och bjöd alla våra toppenkompisar! Jag fick så himla fina presenter också?! Bla. drömläppstift, världens finaste uppläggningsfat, spaupplevelser och en mortel! Det ni!

Nu är jag fortfarande kvar i Sundsvall. Idag har jag varit till min kompis Maria och myst, nu har jag precis lagat pyttipanna till småfolket mitt och ikväll ska jag på bio med Mysan, min äldsta lillasyster. Vi tänkte se Håkan Hellström-filmen ”känn ingen sorg”. Känner mig väldigt peppad inför det.

Vad tycker ni om filmen?

3 kommentarer
 1. Erika skriver: 22 juli, 20139:01 e m

  Både bu och bä. Överdriven och publikfjäskande på sina håll men när jag lämnade biosalongen hade jag ändå världens myskänsla i kroppen och en stark längtan efter att flytta till Göteborg.

 2. Ingrid skriver: 24 juli, 20138:37 e m

  Jag älskade Känn ingen sorg! Såg den i söndags med mina vänner. Vi skrattade och sen grät vi, vi var tvungna att sitta kvar till sist i salongen bara för att hämta oss lite… Vill se den igen! Har enkom lyssnat på Håkan sen dess…(sen är killarna ganska snygga också, kände mig som en tonåring höhö) Hoppas du gillar den!!

 3. Maria skriver: 30 juli, 20135:37 e m

  Ååå fina du!
  Baggböle dagen måste vi göra om nästa år!!

  Pöss

Skriv en kommentar